Reiniging met één klik

Zorg dat je huis, kantoor of welke ruimte dan ook voor de deur wordt schoongemaakt, overal in Amsterdam, Groningen, Utrecht en Eindhoven. Wij bieden een collectieve schoonmaakservice voor al uw wensen en eisen met geavanceerde apparatuur en getrainde schoonmaakprofessionals.

Kwaliteitsreiniging met één klik

Krijg overal in Amsterdam met één klik kwaliteitsreiniging voor alle kamers, ruimtes, oppervlakken, vloeren en muren. Cleaning on a Click zorgt voor hygiënisch onderhoud en gedetailleerde vlekverwijdering in Amsterdam voor uw huis, appartement, restaurant, kantoor, keuken of auto in een mum van tijd. Bel nu voor meer informatie.

vorige pijl
volgende pijl
Slider
Over Ons

Cleaning on a Click is een gekwalificeerd schoonmaakbedrijf met volledige licenties en certificaten. We werken aan huizen in alle kamers, restaurants, kantoren, bars, hotels en alle andere interieurs met hoogwaardige glazenwassers.

FLEXIBELE REINIGINGSOPLOSSINGEN

Kies de reinigingsoplossing die bij uw wensen past. Wij bieden restaurantreiniging, kantoorreiniging, barreiniging en huisreiniging van de hoogste kwaliteit.

GEVERIFIEERDE DIENSTVERLENERS

Cleaning on a Click biedt geverifieerde, veilige schoonmaakprofessionals voor alle vereisten. Al onze teamleden worden te allen tijde gecontroleerd op gedrag en servicekwaliteit.

ECO-VRIENDELIJKE REINIGINGSSERVICE

Krijg groene reinigingsoplossingen met de kleinste ecologische voetafdruk. We gebruiken goedgekeurde kwaliteitsreinigers die uw ruimte super schoon maken en tegelijkertijd een schoon milieueffect hebben.

KWALITEIT KLANTONDERSTEUNING

Cleaning on a Click is trots op onze kwaliteit van klantenondersteuning. Wij zijn professionals die al onze klanten op de meest vriendelijke en ondersteunende manier helpen met kwaliteitsreiniging.

VRAAG EEN GRATIS AANSCHATTING

Home
Aanbevolen schoonmaakdiensten

REINIGING VOOR ALLE OPPERVLAKKEN EN RUIMTEN

Cleaning on a Click biedt professionele oppervlaktereiniging, wandenreiniging en vloerreiniging voor alle kamers en omgevingen. Onze professionele snelle schoonmaakdiensten, beschikbaar met een klik of een telefoontje, zijn beschikbaar voor alle vereisten. Van huisreiniging tot kantoorschoonmaak en ook inclusief keukenreiniging, badkamerreiniging, barreiniging, tuinreiniging en autoreiniging, wij verzorgen alle schoonmaakklussen met één klik.

BETERE REINIGINGSDIENSTEN

WAT WE AANBIEDEN
tapijt schoonmaken

Carpet Cleaning

Huisdieren kunnen veel problemen met uw tapijten veroorzaken. U kunt hygiëneproblemen tegenkomen bij uw tapijten. In Groningen, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam hebben we sterke reinigingsmiddelen die het reinigen en vrij houden van allerlei ziektekiemen.
Prijs varieert van 20 tot 80 euro (afhankelijk van de grootte van het tapijt).

restaurant

Restaurant Schoonmaak

We maken restaurants schoon met onze nieuwste apparatuur. We analyseren uw omgeving en stellen voor om te reinigen volgens uw vereisten. Voor restaurants hebben wij schoonmaakoplossingen op maat. We weten dat restaurants speciale zorg nodig hebben op het gebied van schoonmaak en hygiënestandaarden. Ook helpen we onze klanten met keukenarrangementen en schoonmaak. Voor onze vaste klanten geven wij gratis advies over krimpbeheersing. We bieden ook biologisch afbreekbare rietjes en biologisch afbreekbare vuilniszakken voor onze vaste klanten. We evolueren naar milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen voor onze vaste klanten in Groningen, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Sla de handen ineen om een ​​milieuvriendelijk restaurant te worden.

* We hanteren een vast tarief voor restaurants van 22 euro per uur (algemene voorwaarden zijn van toepassing).

bar-schoonmaak

Bar schoonmaken

Bar schoonmaken is een uitdagende klus omdat het veel moeite kost om vuile plekken schoon te maken. We zorgen ervoor dat we dezelfde kwaliteitsnormen hanteren in bars en pubs. Ook voor kroegen in Groningen, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam hebben wij maatwerkoplossingen.
We hebben vaste prijzen voor bars: 25 euro per uur.

kantoor-schoonmaak (1)

kantoorschoonmaak

We hebben een toegewijd team voor kantoorreiniging in Groningen, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. We begrijpen dat uw kantoor netjes moet zijn en bijna perfect moet voldoen aan de schoonmaaknormen. We hebben milieuvriendelijke reinigingsmiddelen voor uw vloeren en gevoelige ruimtes. We hebben speciale apparatuur voor het schoonmaken van kantoren. We ontmoeten u en vervolgens geven we u details over ons reinigingsproces en de apparatuur die we in uw kantoor gebruiken.
Onze prijzen variëren van 25 euro tot 30 euro per uur.

bank schoonmaken

Sofa schoonmaken

We hebben apparatuur en reinigingsmiddelen die niet alleen uw bank reinigen, maar ook de ziektekiemen doden. Wij begrijpen dat bankreiniging erg belangrijk is voor de hygiëne in een huis en kantoor in Groningen, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. We hebben de modernste reinigingsmiddelen die alle soorten roest en vlekken van uw bank verwijderen en deze een nieuwe look geven.
Prijs varieert van 20 tot 50 euro.

keuken schoonmaken

Keuken Schoonmaken

Heeft u problemen met het regelen van keuken en kasten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben opgeleid en toegewijd personeel voor keukeninrichting. Onze medewerkers maken niet alleen uw keuken schoon, maar ook uw kasten en kasten.
Prijs 20 euro per uur.

tuinreiniging

Tuin Reiniging

Heb je een rommelige tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nu kunnen we uw tuin of achtertuin schoonmaken en inrichten. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat ze uw instructies opvolgen en u diensten verlenen volgens uw wensen.
Prijs varieert van 40 tot 100 euro.

Auto schoonmaken

Auto schoonmaken

Nu kunt u ons bellen en komen wij bij u voor de deur om uw auto schoon te maken. Wij verzorgen zowel binnen als buiten schoonmaak in Groningen, Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Onze moderne apparatuur verbruikt de minste hoeveelheid water met de beste resultaten. We hebben ook de nieuwste apparatuur om uw auto van binnenuit te reinigen. U wilt een regelmatige schoonmaakdienst of u wilt uw auto verkopen, dan krijgt u de beste waarde door uw auto een nieuwe look te geven.
Prijs varieert van 15 euro tot 80 euro.

Decor
Decor
Decor
Decor

Wat onze vroegere klanten zeggen

DE GETUIGENISSEN